Select Page

Forventning av aksjer kan være dårlige nyheter for markedet bjørner

bestandene i slutten av oktober har poked noen fremstående bjørner, som har hevdet at markedsøkningen i de siste to ukene er bygget på sand.

canada goose salg Forskottet, de har hevdet, mangler canada goose outlet fabrikken tilstrekkelig bredde for å gjøre det bærekraftig. canada goose salg

canada goose jakke oslo S (500-indeksen) har flyttet seg tilbake til høyene, men det har gått mye svakere og det er aksjer som har gått ned og har holdt seg nede i motsetning til i 2013 og slutten av 2012 og tidlig i 2014, sikringsfondets korte selger Jim Chanos fra Kynikos Associates fortalte Reuters forrige uke. canada goose jakke oslo

canada goose importør norge aksjer ville gå ned og komme brølende tilbake. Nå har historien endret seg, og det ser ut til at aksjene går ned og holder seg nede på kortsiden. Det har vært lettere definitivt (å være kort). canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk Men en nærmere titt under markedet hetten i løpet av de siste flere øktene kan gi rally naysayers som Chanos noen grunn til å pause. På fredag ​​sankte en rekordhøy høyde og har rallied med mer enn 8 prosent siden markeringen en halv måned lav i midten av oktober. canada goose norge nettbutikk

I tillegg er omtrent 66 prosent av S 500-bestanddelene tilbake over sine 50 dagers glidende gjennomsnitt, mens bare 13 prosent var høyere enn den viktigste momentumindikatoren når canada goose-utløpet oss markedsførte er bunnen for to uker siden.

Tenk også på at bare to uker siden, hadde både NASDAQ NASDAQ og New York Stock Exchange flere aksjer som slo 52 ukers nedgang enn på noe tidspunkt de siste tre årene.

canada goose i norge På fredag, gjorde flere Nasdaq-aksjer 52 uker høyder 253 enn noen dag siden tidlig i mars. For NYSE-oppføringer var fredag ​​370 nyttår høyder Canada Canada Goose outlet i Canada mest siden 1. juli. canada goose i norge

Slike tall trosser påstander om at færre aksjer deltar i denne sprettingen enn i tidligere tilbakebetalinger fra markedskorrigeringer.

canada goose norge forhandler For noen, disse tallene og den roterende karakteren av markedsledelse blant sektorer, foreslår at det er ytterligere plass til å løpe. canada goose norge forhandler

ser en rotasjon der en sektor tar en pause og andre kommer til å ta oss høyere, sier Adam Sarhan, administrerende direktør i Sarhan Capital i New York.

canada goose norge For eksempel har helsevesenet og industrien ført rallyet ut av midten av måneden, og begge rallyer med mer enn 11 prosent fra deres bunn i løpet av uken 13. oktober. Laggards inkluderer sektorene som hadde weathered tidlig i oktober, selger beste verktøy, forbruker nettstedet legit stifter og telekom selv om alle tre er opp med 5 prosent eller mer siden da. canada goose norge

canada goose outlet norge Selv om markedets mest dårlige sektor energi har holdt tritt med det brede markedsforløpet de siste to ukene, selv om det fortsatt er den eneste S-sektoren som fortsatt er i negativt territorium for året, med en nedgang på om lag 2015 1,6 prosent. canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk ekte Rotasjonen i lederskap viser hvordan markedet har vært sterkt, sa Sarhan. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose billig Den bredden strekker seg godt ned i løpet av firmaets størrelse også. små caps. Den har steget nesten 12 prosent fra et ett år lavt treff tidligere i måneden, en katalysator for det positive momentumet. canada goose billig

Innenfor Russell forblir litt over 2 prosent av medlemmene innen 5 prosent av 52-ukers nedgang, mens mer enn en fjerdedel av Canada har gått tilbake til innen 5 prosent av de nye ettårene.

For S er nesten halv indeksen innen 5 prosent av en ny høy mens bare syv aksjer sitter fast innenfor samme avstand fra årets lave.

Men investorer må også være forberedt på mulighet på dette stadiet, sa Frank Cappelleri, teknisk markedsanalytiker og handelsmann hos Instinet LLC.

Siden november 2012, har S 500 Canada gått utgaven nettbutikk gjennomgang sett 11 økninger på 6 prosent eller mer fra lavt. 10,8 prosent økning fra 15. oktober til fredag ​​er nest høyest siden en 12,4 prosent gevinst fra 9. oktober 2013 til 15. januar.

canada goose dunjakke selv om SPX har blitt overkjøpt på tvers av ulike målinger, kan markedet i det minste gå en uke, hvis markedet skal fortsette å gå fremover, ett trinn tilbake look at this site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge mønster, og deretter treffe en ny all time høy igjen nå, og strekke seg fra Der er ikke helt utenom det vanlige, sa Cappelleri. (Ytterligere rapportering av Ryan Vlastelica og Jennifer Ablan; Redigering av Dan Burns og Cynthia Osterman) canada goose dunjakke.