Select Page

Ti grunner til å besøke de norske fjordene

canada goose salg Millioner år med isbjørnaktivitet har velsignet Norge med en forbløffende krympet kystlinje av intrikatrevne fjorder. I tillegg til spektakulær natur har hver sin egen unike attraksjon. Her er 10 toppfiske besøkt av cruiseskip. Alle fjordturer besøker Geirangerfjorden. Denne Unesco-listede canyon-lignende perlen regnes som en av naturens flotte mesterverk med fosser som tumbler ned fjellsidene ved hver tur. Tre er spesielt fotogene: Seven Sisters, The Suitor og The Bridal Veil, med en canada goose outlet gjennomsnittlig dråpe på 82 ft. Du kan beundre disse cascading skjønnhetene fra komforten til Canada, for å få et nært utvalg, bestille en guidet kajakk tur. More hints https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge Se opp for delfiner, marsvin og canada goose outlet butikk i nærheten av meg hvaler som svømmer sammen med skipet ditt og sjøørnene som skyter overhead. Se også opp mens du glir forbi Strandafjellet. En av Skandinavias største skiområder, ble stemt på de 10 beste stedene å besøke av nordmenn dem selv. Ta en gondoltur til sitt 3,500ft toppmøte for panoramautsikt over fjorden og Sunnmre-Alpene. canada goose salg

canada goose importør norge Hjrundfjorden utenfor turistsporet canada goose importør norge

Hjrundfjorden, en 22 mil storfjorden, som går ned i Sunnmre-Alpene, besøkes sjelden av store cruiseskip og er en av Norges best bevarte hemmeligheter. Men mindre skip kan ta deg for å nyte de bratte fjellmurene, enger, innsjøer, isolert fjell gårder og små landlige samfunn fri for trafikk fra andre fartøyer.

Les mer: Telegraph Travels norske fjord cruise guide

canada goose i norge Sognefjord og stavkirker canada goose i norge

canada goose norge Den lengste og dypeste fjorden i Europa strekker Sognefjorden 127 miles inn i landet. Fem av Norges eldste treslagskirker finnes i regionen. Den eldste Urnes, bygget i det 12. århundre, er et av Canadas gåsutløp i Toronto Unescos mest beskyttede arvsteder. canada goose norge

canada goose billig Aurlandsfjorden og Flm Railway canada goose billig

På bredden av canada goose outlet, kanalen Aurlandsfjorden er den lille landsbyen Flm, hvor du kan bli med på en av verdens mest spektakulære togreiser. og tunneler, som stopper for å ta seg til severdigheter som 738ft Kjosfossen-fossen. Når man kommer til Myrdal stasjon på fjellet på 2 845 meter er det bare et venterom, billettbord, en liten kaf og en fantastisk utsikt.

canada goose jakke oslo Naeroyfjord og Gudvangen Caves canada goose jakke oslo

canada goose norge forhandler Nryfjorden har blitt vurdert av National Geographic som verdens første naturareal og er ryktet for å være inspirasjonen til snøartene i Disney filmFrozen. Den lille landsbyen Gudvangen (befolkning 100 mennesker og 1.400 geiter) ligger på leder av Naeroyfjord. Mining har forlatt en labrynth salg av huler som du kan utforske mens du lytter til Edvard Griegs musikk. canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk Lysefjorden og prekestolen canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte Den 1,982-talls prekestolsten er en av verdens mest spektakulære utsiktsplattformer, toppet av et platå som måler omtrent 82ft x 82ft. Hvis du føler deg energisk, ta en tur, og gå på den for uforglemmelig utsikt over Lysefjorden. Det er her og over kanten som Tom Cruise og Henry Cavill kjemper ut i filmen Mission Impossible Fallout. canada goose norge nettbutikk ekte

Hardangerfjord og Viking gravsted

Fra den rolige landsbyen Eidfjord ved Hardangerfjorden tilbyr et søtt trolltåg en 50 minutters guidet tur som du passerer gjennom dramatisk natur og besøk Haereid, den største jernalderen Viking gravsted i vestlige Canada Norge med 350 graver fra AD400 til AD1000.

canada goose jakke Nordfjord og Briksdalsbreen canada goose jakke

canada goose dunjakke Ved sin østlige Canada deles Nordfjorden i tre armer under Jostedalsbreen, og landsbyen Olden sitter i begynnelsen av den sørligste av armene. Herfra kan du ta en guidet tur eller trollbil gjennom Oldealen-dalen til Briksdalbreen og beundre den levende blues- og canada goose kensington parka uk, da den suger ned nesten 4.000 til turkis innsjø ved foten canada goose dunjakke.